dijous, 8 d’octubre del 2020

Informació

 Benvolguts amics,

Amb les dificultats que aquesta situació comporta, hem organitzat un seguit d'activitats per aquests primers mesos del curs, que ara us fem a mans. Teniem previst dedicar una jornada al centenari del naixement de l'arqueòleg i historiador Mossèn Joan Serra Vilaró, però degut a la situació actual hem distribuït les conferències que n'havien de formar part al llarg del trimestre. 

Aquest any no tindrem sortides més enllà de les visites matinals als monuments barcelonins, i tampoc hi haurà el concert de Nadal, ni la celebració que hi va aparellada. Ens hem de cenyir al protocol que imposa aquesta situació i esperar que aquest malson passi aviat.

Pel que fa a les questions pendents, estem gestionant les devolucions dels diners dels viatges a l'Anoia i a Lió  i confiem poder tancar aquest tema durant el mes d'octubre. Molts ja haureu rebut el llibre sobre les portalades gòtiques. Confiem que l'esforç hagi valgut la pena. Per raons obvies hem descartat una presentació monogràfica segons s'havia previst el curs passat, però parlarem breument d'aquesta novetat editorial el dia de l'Assamblea.

Finalment, dir-vos, que si aquesta situació és perllonga, estem considerant reduïr les cuotes dels socis

Els millors desitjos per a tots en nom dels membres de la Junta.

Francesca Español, presidenta d'Amics de l'Art Romànic