diumenge, 3 de maig del 2015

[23-03-2015] - «Presentació del projecte Catalonia Sacra. Acollir i donar raó», a càrrec del Sr. Dani Font Montanyà i el Dr. Marc Sureda Jubany

El passat dilluns, 23 de març de 2015, va tenir lloc a la sala Nicolau d’Olwer la presentació del projecte “Catalonia Sacra. Acollir i donar raó”, a càrrec del Sr. Dani Font Montanya, coordinador del projecte, i el Dr. Marc Sureda Jubany, conservador del MEV. 


   El projecte Catalonia Sacra pretén donar a conèixer i divulgar a tot tipus de públic l’extraordinari patrimoni cultural català vinculat a l’Església Catòlica. Aquest enorme i ric patrimoni busca divulgar-se des d’un punt de vista molt més ampli que l’artístic. Catalonia Sacra persegueix mostrar el patrimoni com el resultat de la relació entre la Història, la Religió o la Identitat. És un projecte dirigit i organitzat per tots els bisbats de Catalunya (Vic, Barcelona, Tarragona, Urgell, Girona, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Solsona, Terrassa i Tortosa) i coordinat pel Bisbat de Vic. Hi ha una col·laboració de les institucions públiques i privades per mitjà de la Diputació de Barcelona, Marca Catalunya, Facultat de Teologia de Catalunya, la Facultat de Filosofia dela URL, la Facultat de Turisme de la UdG, el Conselh Generau d’Aran, Costa Brava Pirineu de Girona i el Festival de Música Antiga dels Pirineus. 

Web oficial del projecte: Cliqueu aquí